fredag 27 mars 2009

Wanja i otakt.

Antingen är det jag som har ett synapsbrott eller så är det Wanja som har multipla. Hur enda in i Älmhult kan man ha så skev uppfattning om vad feghet är som följande utspel ger intryck av? Att dessutom i samma andetag försöka falla tillbaka på att man fått ett förtroende från medlemmarna är näst intill kriminellt obegåvat och världsfrånvänt.

Sedan har vi också helt olika uppfatningar om vad svek innebär. Wanja tror att hennes frånfälle skulle ge upphov till ett större svek mot medlemmarna än hennes inkompetens i styrelsefrågor redan gjort. Det är märkligt, det är politiskt och det är upprörande.

Att hon desstom anser att hon fortfarande kan bedriva trovärdig kritik i frågor kring höga löner är liksom grand finale i dårskap. Visst är det okej att driva frågor om missbruk som tidigare missbrukare men det är inte okej att vara Scoutledare som tillfrisknande pedofil. Det finns som sagt gränser även för de upphöjda.

Hennes brist på taktkänsla ackompanjeras av få. Och överträffas för närvarande av ingen.

Cornucopia har skrivit en fullkomligt lysande text om ledarskapsegenskaper inom LO-kollektivet. It's a must read!

3 kommentarer:

  1. 93% av LO medlemmar tycker att hon ska avgå, dock bara 1 av 15 distriksorföranden. DDR spökar!

    SvaraRadera
  2. För att bibehålla det musikaliska temat kan man väl säga att det är fråga om en såväl döv som blind dirigent i LO-orkestern.

    SvaraRadera
  3. Vi bör vara tacksamma för att Wanja inte avgår då detta ytterligare försvagar det ledarlösa och inkompetenta regeringsalternativ som den rödgröna alliansen står för.

    Tack Wanja, sitt kvar länge och fortsätt ditt dubbelmoraliska leverne, det gillar vi.

    SvaraRadera